Page 1 of 1

Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Fri 20. Mar 2020, 10:02
by michal
Good morning Modellers :) I just wanted to check if anybody knows borders for slot car Policar system are in the pipeline to be added to the program? Thanks

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Tue 24. Mar 2020, 07:59
by RailModeller Support
Hello Michal,

We don't currently support slot car borders as these would need to 'snap' sideways to tracks.
As this is a specialty of slot car tracks (who represent a very small percentage of our user base) snapping is for now only possible between two tracks.

Hope this helps,
Jan

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Tue 24. Mar 2020, 20:10
by michal
Thank you for your answer,
Michal

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Tue 24. Mar 2020, 23:59
by david oxford
Scalextric borders seem to be in there, though.

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Wed 8. Apr 2020, 07:10
by michal
RailModeller Support wrote:
Tue 24. Mar 2020, 07:59
Hello Michal,

We don't currently support slot car borders as these would need to 'snap' sideways to tracks.
As this is a specialty of slot car tracks (who represent a very small percentage of our user base) snapping is for now only possible between two tracks.

Hope this helps,
Jan
Hi Jan,

Would it be possible to only add borders without snapping between track and borders? You could snap two borders, but not them to the track. I would be useful. And then, maybe in the future, to allow fully snapping. As long as they do not count for total length :)

Cheers,
Michal

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Thu 9. Apr 2020, 08:24
by RailModeller Support
michal wrote:
Wed 8. Apr 2020, 07:10
Would it be possible to only add borders without snapping between track and borders?
We could just add the border segments as tracks though they'd have the same width as regular tracks - and would snap to them.
Being tracks they'd also be part of the length calculation..

Cheers,
Jan

Re: Borders for slot car Policar track in the pipeline?

Posted: Mon 13. Apr 2020, 13:20
by michal
RailModeller Support wrote:
Thu 9. Apr 2020, 08:24
michal wrote:
Wed 8. Apr 2020, 07:10
Would it be possible to only add borders without snapping between track and borders?
We could just add the border segments as tracks though they'd have the same width as regular tracks - and would snap to them.
Being tracks they'd also be part of the length calculation..

Cheers,
Jan
Thank you for the answer. I think adding them to length count its not a good idea :( Let us wait for other slot car guys/girls to comment.