Size of layout screen

Questions, tips and tricks, "How can I..."
Post Reply
rcacciato
Posts: 3
Joined: Thu 8. Oct 2015, 15:23

Size of layout screen

Post by rcacciato » Sat 17. Oct 2015, 20:03

I use Railmodeller on my Macbook Pro and in the new Pro version the working screen size has been reduced by 50% since the right side is taken up by the Track and Document pane and the left side by the Tracks. In the old version these were floating toolbars that took up much less screen real estate and could be turned off. How can I get more screen area to work on my layout?

User avatar
RailModeller Support
Posts: 431
Joined: Mon 24. Nov 2014, 17:27
Contact:

Re: Size of layout screen

Post by RailModeller Support » Tue 20. Oct 2015, 15:32

Hi there,

An option to collapse the library catalog to the left and/or the sidebar to the right will be added in an upcoming update.
There's been some requests to add this feature - not too many, though..

It should be available in one of the coming updates!

Cheers,
Jan
RailModeller Pro - The model railroad layout design package for the Mac

Twitter: https://twitter.com/RailModeller
YouTube: https://youtube.com/c/IsleoftheKakapo
Instagram: https://www.instagram.com/railmodeller
Facebook: https://fb.me/RailModellerPro

rcacciato
Posts: 3
Joined: Thu 8. Oct 2015, 15:23

Re: Size of layout screen

Post by rcacciato » Tue 20. Oct 2015, 16:53

OK great. The lack of available screen space makes the pro version pretty unusable for me. Thanks.

Post Reply